Båtutleie/fiskekort

Betaling til Kalandsvannets grunneierlag på VIPPS #568059 eventuelt til kontonummer 3411.31.39333. Ved betaling husk å oppgi båtnummer/fiskekort og dato for utleie. Båten må leveres tilbake samme dag/kveld. Ved bruk av båt til overnattingstur, må båten bestilles for 2 døgn. Den som låner båt har selv ansvar for å ta med redningsvester/flytevester. Ved å leie båt fra Kalandsvannets grunneierlag, godtar du samtidig våre utleievilkår.

  • Leie av båt kr 100,- per dag
  • Fiskekort dagskort  kr 50,-
  • Fiskekort sesongkort 2022 kr 200,-
  • Garnutleie kr 100,- per leieperiode (inntil 4 dager)

Bestill båter, fiskekort og garn under. Gå til kalendervisning for oversikt over tilgjengelighet per måned.

Båtene er tilgjengelig for utleie fra april til oktober. Prøv en annen båt hvis valgt båt ikke er tilgjengelig for valgte datoer. Båter kan i perioder være utilgjengelige grunnet vedlikehold. Under er det et kart som viser plassering av båtene. Obs. også at det er forbudt å fiske i fuglereservatet i Kalandsvika.

Båt 1 og 2: Ligger ved Framnes gård – Kismulvegen 63. Parker på gårdens parkeringsplass, følg gårdsveien gjennom tunet opp forbi låven og utover neset, ca 200 meter, og du vil se båtene nede på høyre side. I perioder med lav vannstand kan det være nødvendig å stake for å komme ut sundet fra Ertrevågen og ut i selve vannet. Dette går vanligvis greit, og hvis forholdene blir slik at det er fare for å sette seg fast, vil vi stenge båtutleien fra Framnes gård. 
Båt 3: Like ved busstopp Sandven ved E39.  Parkering ved Kaland Idrettshall, 400 meter sør for båtplassen. Denne båten har ikke like hyppig tilsyn som de andre båtene. Husk å gi beskjed hvis noe blir ødelagt eller mangler!
Båt 4: Ligger i en vik ved Kismul gård, litt vest for Kismulvegen 117. 

Del gjerne tilbakemelding på fangst – fiskeslag, antall, vekt og bilder på vår Facebookside eller på Instagram #kalandsvannetsgrunneierlag. 

Gi tilbakemelding ved feil eller mangler ved båter/utstyr til utleier eller via kontaktskjema.

%d